Prietenul Cristian China Birta aka chinezu a scris un text foarte frumos despre ce vom face la Centrul de Terapii Asistate de Animale de pe Valea Gârbăului, la Mugur la fermă.

”Printre alte activități pe care le săvârșește, Mugur împreună cu caii săi aduc multă bucurie unor copii greu încercați de soarta asta pârdalnică. Și familiilor lor. Pentru că la locșorul acesta minunat de pe Valea Gârbăului, se face terapie cu cai pentru copiii cu anumite probleme.

”…undeva, la un moment dat în existența noastră, am închis ușa aia secretă din sufletul nostru, care dă înspre calea miracolelor”

Iar rezultatele sunt spectaculoase în multe cazuri. Căci modul în care copiii reușesc să comunice cu animalele și invers este ceva ce noi, cei mari, nu prea putem înțelege. Pentru că undeva, la un moment dat în existența noastră, am închis ușa aia secretă din sufletul nostru, care dă înspre calea miracolelor. Doar din când în când, unii dintre noi mai întredeschidem acea ușă și ne lăsăm năpădiți de minunata lume a inexplicabilului ce nu se lasă înțeles cu mintea, doar cu sufletul…”

Textul întreg poate fi citit aici: http://cristianchinabirta.ro/2016/10/05/mugur-dacul-liber-care-face-lumea-buna/

LĂSAȚI UN MESAJ